Redats

Redats W110 pöytätasapainotuskone

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 790,00 (sis. ALV 24%)
Edullisin toimitustapa:. Rekkarahti/Kiitolinja 35,00 €

Määrä: kpl
Tasapainotuskone pöytäasennukseen. Erittäin hyvin tilaa säästävä versio. Toimitus sisältää jalaksen, vannemitan, kartiot sekä kiristysmutterin.

 
Lisää tilaa talliin?
Tämän tasapainotuksen pienet mitat tekevät siitä helposti sopivan lähes missä tahansa. - voit jopa kiinnittää sen työpöytään. Täydellinen valinta, kun konetta on tarvetta siirtää tai kun tilaa on vähän..

Tämän tasapainotuskoneen pieni koko ei ole sen ainoa etu! Sarjaan kuuluu myös adapteri, jonka avulla se voidaan kytkeä 12 V: n tai 230 V: n käyttöjännitteeseen. Tämän ansiosta se voidaan käyttäämään esimerkiksi tupakansytyttimen pistorasiasta.

Yksinkertainen kokoaminen
Tasapainotuskone on tarkoitettu asennettavaksi ATS M-111-kokoonpanokoneisiin, mutta sitä voidaan käyttää hyvin myös pöydälle asennettuna. Tasapainotuskoneen kokoaminen on mahdollista myös muualle, kun ruuvaat metallituen paikalleen.

Tasapainotustarkkuus
Pelkäätkö tällaisen pienen tasapainotuksen tarjoavan sinulle riittävän tarkkoja mittauksia? Vakuuta itsellesi, että sen ei tarvitse olla niin - hyvän kiinnityksen ansiosta ATS W-110 -tasapainotuskone ei eroa suurimmista veljistään tarkkuustasapainon suhteen. Suurimpana erona koneessa on sen pyöräytys. Tässä koneessa aloitusvauhti annetaan kädellä pyöräyttämällä.

Mihin käyttötarkoitukseen?
Tuote soveltuu erinomaisesti auton ja moottoripyörän pyörien tasapainottamiseen - vanteen halkaisija: 256 mm - 610 mm / 11 "- 24"

Toimitus sisältää vannemitan, kartiot sekä kiristysmutterin.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.